Eupedia
Eupedia Genetics


Eupedia > Genetica > One Family One World DNA Project

Eén Familie Eén Wereld-project

English version Deutsche Fassung Version française Versione italiana Version en español Versão em Português Wersja polska Русская версия 日本語版

Het Eén Familie Eén Wereld-project (One Family One World Project) is een partnerschap tussen Living DNA en Eupedia dat in 2017 is gestart. Het project heeft tot doel de regionale genetische variaties van de wereld in kaart te brengen met veel detail en nauwkeurigheid om ons begrip van zowel recent als oud te verbeteren. migraties en zie hoe mensen als één grote familie met elkaar verbonden zijn.

De DNA-projecten

Europa

Azië

Wie kan meedoen?

Het One Family One World-project staat wereldwijd open voor iedereen en bestaat uit twee delen.

  • 1. Om een genetische stamboom van iedereen van over de hele wereld te bouwen, ongeacht waar uw gezin vandaan komt.
  • 2. Een regionale genetische ineenstorting van voorouders in landen opbouwen, vergelijkbaar met 'The Peopling of the British Isles project'. Dit deel van het project is op zoek naar mensen met alle vier grootouders die binnen 80 km (50mi) van elkaar zijn geboren in onze projectgebieden.

Als u al met Living DNA hebt getest, hoeft u alleen maar aan te melden bij uw account door op het tabblad 'Research' te klikken en deel te nemen aan ons wereldwijde onderzoeksproject voor afstamming, als u dit nog niet hebt gedaan het.

Als u uw DNA al hebt getest met een ander bedrijf (23andMe, AncestryDNA, MyHeritage of FTDNA Family Finder), kunt u deelnemen aan het project hier gratis. Nadat u het formulier hebt verzonden met uw familiegegevens, ontvangt u een e-mail om het maken van uw Living DNA-account te bevestigen en wordt u gevraagd uw genoom daar gratis te uploaden.

Als u uw DNA nog niet hebt getest met een van de bovenstaande bedrijven, moet u een Living DNA-test bestellen deelnemen.

De gegevens die worden verstrekt als onderdeel van het project worden strikt privé en vertrouwelijk gehouden onder de ISO-27001-certificering van Living DNA voor informatiebeveiliging. Lees de privacybeleid van Living DNA voor meer informatie.

Eupedia
Copyright © 2004-2022 Eupedia.com All Rights Reserved.